30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
USB KeyboardsiPad/Tablet KeyboardsMIDI ControllerKeyboard SpeakersKeyboard VersterkersKeyboard StandaardKoffers/Tassen

Novation USB Keyboards - DJ/Studio Overzicht

Overzicht van alle Novation USB keyboards voor muziek, DJ, studio en professioneel gebruik zoals de populaire IMPULSE, de uitgebreide en complete ReMOTE SL MKII MIDI controllers met USB en de Ultra Nova USB synthesizer.

IMPULSE USB keyboards, MIDI controllers

De IMPULSE serie van USB keyboards is Novations antwoord voor muzikanten, DJs en producers die graag alle novation kwaliteit en unieke controller functies willen hebben in een goed spelend en toch nog prima betaalbaar keyboard. Werkt door de speciale AutoMap software met alle grote muziek en DJ software pakketten.

Novation ReMOTE USB serie

De novation USB ReMOTE serie is al jarenlang de keyboard lijn voor professioneel studio en podium gebruik waar een uitgebreide, prettig spelend, USB keyboard en MIDI controller gewenst is. De keuze van professionele toetsenisten en muziekproducers.

Ultra Nova met USB audio interface

Het Ultra Nova USB keyboard is niet alleen 1 van de bekendste synthesizers op de markt van Novation. Het is ook een perfect USB keyboard, dus geschikt als MIDI controller voor studio of live toepassingen, maar heeft daarnaast ook nog een USB audio interface.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 USBKeyboard.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.