30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
USB KeyboardsiPad/Tablet KeyboardsMIDI ControllerKeyboard SpeakersKeyboard VersterkersKeyboard StandaardKoffers/Tassen

Novation IMPULSE USB Masterkeyboards Overzicht/Advies

Novation IMPULSE USB masterkeyboards overzicht en advies. Welke keyboard kopen, de 25, 49 of 61, wat zijn de voor en nadelen.

De novation impulse keyboards kenmerken zich door een zeer goed masterkeyboard, USB aansluiting om gemakkelijk aan te sluiten op PC/Mac, laptop, Macbook of ultrabook, en tal van triggerpads en controllers om je favoriete muziek software te kunnen aansturen.

Van de Impulse keyboards is de 49 toetsen het meest populair. Simpelweg door het formaat. In de meeste gevallen nemen producers, muzikanten en toetsenisten genoegen met 49 keys zodat het USB keyboard gemakkelijk te integreren in hun studio setup is, en er nog wat ruimte over is voor andere apparatuur. Ook zijn 49 toetsen wel voldoende als je bijvoorbeeld met 2 USB keyboards werkt.


Het impulse 61 usb keyboard is ideaal als je echt stukken will kunnen spelen of inspelen met een groot bereik, nog net geen volledig piano bereik natuurlijk, maar zeker een groot genoeg bereik om bijna alles te kunnen spelen.


Het Impulse 25 usb keyboard is vooral bedoeld voor muzikanten, DJs en producers die korte melodie lijnen willen spelen en de trigger en controller functies will hebben zonder alle toesten direct nodig te hebben. Deze wordt ook vaak gekocht als 2e of extra keyboard.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2018 USBKeyboard.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.